Základy chemickej a potravinářskej výroby : strojárstvo pre 2. ročník stredných všeobecnovzdelávacích škôl /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Križko, Pavol (Author), Milička, Lubomír, ca 1928- (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1964.
Vydanie:3. vyd.
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 140 s. : il.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Povinný výt.  Požiadavka 2720980687
V.38735
Výpožičný pult Hlavná 10