Podmínky pro výrobu a prodej zmrzlin a receptury včetně technologických postupů výroby /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Ďalší autori: Kratochvílová, Zdenka (Compiler), Hlaváč, Václav (Compiler), Zvolský, František (Compiler)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydané: Praha : Merkur, 1986.
Vydanie:2. vyd.
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 78 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720278837
II.320777
Výpožičný pult Hlavná 10