Konzervár : technológia pre 2. ročník stredných odborných učilíšť, učebný odbor 29-70-2 konzervár, konzervárka /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Balaštík, Jaroslav, 1925- (Author)
Ďalší autori: Lupták, Štefan (Translator)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Czech
Vydané: Bratislava : Alfa, 1983.
Vydanie:2. vyd.
Edícia:Edícia potravinárskej literatúry
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 296 s. : il.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 198001-10
II.280864
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka B258792
II.295396
Výpožičný pult Hlavná 10