Development and application of immunoassay for food analysis /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Rittenburg, James H. (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: London ; New York : Elsevier Applied Science, 1990
Vydanie:1st ed.
Edícia:Elsevier Applied Food Science Series
ISBN: 1851664033 (viaz.)
Fyzický popis: 259 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720413134
III.154745
Výpožičný pult Hlavná 10