Recent developments in food analysis : proceedings of the 1. european conference on food chemistry (Euro food chem 1) held at Vienna (Austria), 17.-20.2.1981 /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Ďalší autori: Baltes, Werner (Editor)
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: Weinheim ; Deerfield Beach ; Basel : Verlag Chemie, 1982
Vydanie:1. Aufl.
ISBN: 3527259422 (brož.)
Fyzický popis: 500 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka B77365
IV.153551
Výpožičný pult Hlavná 10