Food Chemistry /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Meyer, Lillian Hoagland (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: New York : Reinhold publishing corporation, 1960.
Vydanie:1st ed.
Edícia:Reinhold organic chemistry and biochemistry textbook series
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 385 s. + : il., tab.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Prezenčne  Požiadavka 515282-10
IV.82669
Výpožičný pult Hlavná 10