Development and application of immunoassay for food analysis /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Rittenburg, James H. (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: London ; New York : Elsevier Applied Science, 1990
Vydanie:1st ed.
Edícia:Elsevier Applied Food Science Series
ISBN: 1851664033 (viaz.)
Fyzický popis: 259 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00978nam a2200253 a 4500
001 000259579
005 20060707160001.0
008 060707s1990 xxk e 000 0 engo
FMT
020 |a 1851664033 (viaz.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a eng 
044 |a xxk  |c GB  |a xxu  |c US 
100 1 |a Rittenburg, James H.  |4 aut 
245 1 0 |a Development and application of immunoassay for food analysis /  |c James H. Rittenburg 
250 |a 1st ed. 
260 |a London ;  |a New York :  |b Elsevier Applied Science,  |c 1990 
300 |a 259 s. 
440 0 |a Elsevier Applied Food Science Series 
919 |a 1-85166-403-3 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 III.154745  |6 809969  |q 20060707  |5 2720413134  |8 20060707  |e  0000  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 00000000  |u 0000  |w 000259579  |x 000010 
a02 0 |a 1851664033 (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a III.154745  |j 809969  |i 2720413134  |s Absenčne