Vlastnosti potravinářských výrobků pro sdílení vody /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Ginzburg, Abram Solomonovič (Author), Savina, Irina Michajlovna (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Russian
Vydané: Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1989
Vydanie:1. vyd.
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 328 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720625032
III.153314
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 2720625033
III.153315
Výpožičný pult Hlavná 10