Potravinový kódex v úplnom znení. 1. a 2. časť, Základné pojmy a všeobecné požiadavky

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:Slovak
Published: Bratislava : Epos, 2006
Edition:[1. vyd.]
Subjects:
ISBN: 8080576769 (brož.)
Physical Description: 433 s. : fotogr., tab. ; 29 cm
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

LEADER 01287nam a2200337 a 4500
001 000292557
005 20070411100525.0
008 070208s2006 xo a e 000 0 sloo
FMT
020 |a 8080576769 (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
072 7 |a 663  |x Priemysel nápojov. Kvasný priemysel. Priemysel pochutín  |2 konspekt 
072 7 |a 664  |x Potravinársky priemysel  |2 konspekt 
080 |a 663/664  |2 1997 
080 |a (094.5)  |2 1997 
245 0 0 |a Potravinový kódex v úplnom znení.  |n 1. a 2. časť,  |p Základné pojmy a všeobecné požiadavky 
246 3 0 |a Základné pojmy a všeobecné požiadavky 
250 |a [1. vyd.] 
260 |a Bratislava :  |b Epos,  |c 2006 
300 |a 433 s. :  |b fotogr., tab. ;  |c 29 cm 
500 |a Obsahuje reklam. materiál 
650 0 7 |a potraviny  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a kódexy  |2 SVKKKPH 
655 7 |a zákony  |2 SVKKKPH 
919 |a 80-8057-676-9 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 PK2  |b Konzultanti  |3 V.217025  |9 e1/5  |6 986585  |q 20070208  |5 2720099146  |8 20070208  |f 12  |s Príručka / Študovňa  |g 000025730  |h SCKHL  |z 300.00  |t 00000000  |u 0000  |w 000292557  |x 000010 
a02 0 |a 8080576769 (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Konzultanti  |a V.217025  |j 986585  |i 2720099146  |s Príručka / Študovňa