Kuchařský fortelník, aneb, Abeceda dobrých rad, jak v kuchyni neprohrát /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Vašák, Jaroslav, 1947-
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydané: Velké Bílovice : TeMi CZ, 2009.
Vydanie:Vyd. 1.
Edícia:Co a jak 3
Témy:
ISBN: 9788087156278 (brož.)
Fyzický popis: 199 s. ; 21 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720180374
III.216940
Výpožičný pult Hlavná 10