Spôsob znížovania obsahu akrylamidu v zemiakových potravinárskych výrobkoch pripravovaných tepelnou úpravou /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Šimko, Peter (Inventor), Kolek, Emil (Inventor), Šimon, Peter (Inventor)
Corporate Author: Výskumný ústav potravinársky (Bratislava, SK) (Patent holder)
Format: Patent
Language:Slovak
Published: Banská Bystrica : Úrad priemyselného vlastníctva SR, 2011.
Subjects:
Physical Description: 6 s.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

LEADER 01094nam a2200301 a 4500
001 000370204
003 SVKKK
005 20110316135913.0
008 110316s2011 xo f j #0|| 0#slo c
FMT
013 |a 5019-2007  |d 7.10.2008  |d 4.3.2011  |d 16.2.2011 
040 |a SVK  |b slo  |c SVK  |e AACR2 
041 0 # |a slo 
044 |a xo  |c SK 
084 |a A23L 1/00  |2 MPT 
100 1 |a Šimko, Peter  |4 inv 
245 1 0 |a Spôsob znížovania obsahu akrylamidu v zemiakových potravinárskych výrobkoch pripravovaných tepelnou úpravou /  |c Šimko Peter. 
260 # |a Banská Bystrica :  |b Úrad priemyselného vlastníctva SR,  |c 2011. 
300 |a 6 s. 
655 7 |a patenty  |2 SVKPH 
700 1 # |a Kolek, Emil  |4 inv 
700 1 # |a Šimon, Peter  |4 inv 
710 2 # |a Výskumný ústav potravinársky (Bratislava, SK)  |4 pth 
910 |a svkkk 
998 |a PA 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK41  |b SK41  |3 287 569  |6 3328  |q 20110316  |5 B214966  |8 20110316  |e  0000  |f 10  |s Vyradená  |h SCKHL  |t 00000000  |u 0000  |w 000370204  |x 000010 
090 |g SCKHL  |k SK41  |a 287 569  |j 3328  |i B214966  |s Vyradená