Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach II. diel

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kendík, Konrád (Author)
Format: Book
Language:Slovak
Published: Bratislava : Nová práca, spol. s r.o., 1998.
Edition:1. vyd.
Subjects:
ISBN: 8096785788 (viaz. : 2. diel)
Physical Description: S. 625-1299.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Email this
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Due Date   Barcode
Call Number 
 Location  Description
Sort
Notes
Absenčne  Place a Hold 2720175889
V.204596
Výpožičný pult Hlavná 10