Grilovačka majstrov : [najlepšie recepty, rady a techniky grilovania mäsa a zeleniny : hovädzina, bravčovina, hydina, jahňacina, ryby, zelenina] /
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | , , |
Format: | Book |
Language: | Slovak German |
Published: |
Bratislava :
Slovart,
2017.
|
Edition: | Prvé slovenské vydanie |
Subjects: | |
ISBN: |
9788055624747 (viaz.) |
Physical Description: |
344 strán : fotografie, ilustrácie ; 26 cm. |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Titul je dostupný aj v ... 

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)
Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej
Email this
Celkový počet rezervácií:
0
Status | Due Date | Barcode Call Number |
Location | Description Sort |
Notes |
---|---|---|---|---|---|
Absenčne Place a Hold |
2720416334 V.236133 |
Výpožičný pult Hlavná 10 |