Chémia potravín /
Uložené v:
Hlavní autori: | , , , , , , , , , , , , , , |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Slovak |
Vydané: |
Nitra :
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre,
2018.
|
Vydanie: | Vydanie prvé |
Témy: | |
ISBN: |
9788055218144 (viaz.) |
Fyzický popis: |
543 strán : ilustrácie, schémy, tabuľky ; 25 cm. |
Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

LEADER | 03022nam a2200817 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000590407 | ||
005 | 20181009082038.0 | ||
008 | 180626s2018 xo al f p 001 0 slo d | ||
FMT | |||
020 | |a 9788055218144 (viaz.) | ||
040 | |a SVKKK |b cze |c SVKKK |e AACR2 | ||
041 | 0 | |a slo | |
044 | |a xo |c SK | ||
072 | 7 | |a 664 |x Potravinársky priemysel |2 konspekt | |
080 | |a 663/664 |2 2011 | ||
080 | |a 543.6:663/664 |2 2011 | ||
080 | |a 614.31 |2 2011 | ||
080 | |a 66.022.3 |2 2011 | ||
080 | |a 664 |2 2011 | ||
080 | |a 612.39 |2 2011 | ||
080 | |a 616-022.3:613.2 |2 2011 | ||
080 | |a 616-02.19:613.26/.29 |2 2011 | ||
080 | |a 663/664:54 |2 2011 | ||
080 | |a (075.8) |2 2011 | ||
100 | 1 | |a Vollmannová, Alena |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Chémia potravín / |c Alena Vollmannová, Janette Musilová, Dana Urminská a kolektív. |
250 | |a Vydanie prvé | ||
260 | |a Nitra : |b Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, |c 2018. | ||
300 | |a 543 strán : |b ilustrácie, schémy, tabuľky ; |c 25 cm. | ||
366 | |e 500 výtlačkov | ||
504 | |a Bibliografia: s. 493-519; register: s. 521-543 | ||
521 | 8 | |a Učebnica je určená predovšetkým pre študentov Fakulty biotechnológie a potravinárstva Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre | |
650 | 0 | 7 | |a potraviny |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a analýza potravín |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a chemické látky |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a potravinárske aditíva |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a výživa |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a alimentárne infekcie |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a potravinová intolerancia |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a potravinárska chémia |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a food |2 SVKKKPHeng |
650 | 0 | 7 | |a food analysis |2 SVKKKPHeng |
650 | 0 | 7 | |a chemical additives |2 SVKKKPHeng |
650 | 0 | 7 | |a food additives |2 SVKKKPHeng |
650 | 0 | 7 | |a nutrition |2 SVKKKPHeng |
650 | 0 | 7 | |a food-borne infections |2 SVKKKPHeng |
650 | 0 | 7 | |a food intolerance |2 SVKKKPHeng |
650 | 0 | 7 | |a food chemistry |2 SVKKKPHeng |
655 | 7 | |a učebnice vysokých škôl |2 SVKKKPH | |
655 | 7 | |a textbooks (higher) |2 SVKKKPHeng | |
700 | 1 | |a Musilová, Janette, |d 1965- |4 aut | |
700 | 1 | |a Urminská, Dana |4 aut | |
700 | 1 | |a Bajčan, Daniel, |4 aut | |
700 | 1 | |a Bobková, Alica |4 aut | |
700 | 1 | |a Bojňanská, Tatiana |4 aut | |
700 | 1 | |a Bystrická, Judita, |4 aut | |
700 | 1 | |a Čanigová, Margita |4 aut | |
700 | 1 | |a Kročko, Miroslav |4 aut | |
700 | 1 | |a Mašková, Zuzana |4 aut | |
700 | 1 | |a Mendelová, Andrea, |4 aut |d 1979- | |
700 | 1 | |a Stanovič, Radovan, |4 aut | |
700 | 1 | |a Szabová, Eva |4 aut | |
700 | 1 | |a Tančinová, Dana |4 aut | |
700 | 1 | |a Tóth, Tomáš, |4 aut | |
910 | |a svkkk | ||
919 | |a 978-80-552-1814-4 | ||
998 | |a BK | ||
OWN | |||
Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m BOOK |1 SCKHL |2 PK1 |b Študovňa kníh |3 IV.233118 |9 19 - Technika |6 1091042 |q 20180807 |5 2720558421 |8 20180807 |f 12 |s Príručka / Študovňa |g 000130630 |z 15.28 |t 00000000 |u 0000 |w 000590407 |x 000010 | |
a02 | 0 | |a 9788055218144 (viaz.) | |
090 | |g SCKHL |k Študovňa kníh |a IV.233118 |j 1091042 |i 2720558421 |s Príručka / Študovňa |