Chémia potravín /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Vollmannová, Alena (Author), Musilová, Janette, 1965- (Author), Urminská, Dana (Author), Bajčan, Daniel (Author), Bobková, Alica (Author), Bojňanská, Tatiana (Author), Bystrická, Judita (Author), Čanigová, Margita (Author), Kročko, Miroslav (Author), Mašková, Zuzana (Author), Mendelová, Andrea, 1979- (Author), Stanovič, Radovan (Author), Szabová, Eva (Author), Tančinová, Dana (Author), Tóth, Tomáš (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2018.
Vydanie:Vydanie prvé
Témy:
ISBN: 9788055218144 (viaz.)
Fyzický popis: 543 strán : ilustrácie, schémy, tabuľky ; 25 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 03022nam a2200817 a 4500
001 000590407
005 20181009082038.0
008 180626s2018 xo al f p 001 0 slo d
FMT
020 |a 9788055218144 (viaz.) 
040 |a SVKKK  |b cze  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
072 7 |a 664  |x Potravinársky priemysel  |2 konspekt 
080 |a 663/664  |2 2011 
080 |a 543.6:663/664  |2 2011 
080 |a 614.31  |2 2011 
080 |a 66.022.3  |2 2011 
080 |a 664  |2 2011 
080 |a 612.39  |2 2011 
080 |a 616-022.3:613.2  |2 2011 
080 |a 616-02.19:613.26/.29  |2 2011 
080 |a 663/664:54  |2 2011 
080 |a (075.8)  |2 2011 
100 1 |a Vollmannová, Alena  |4 aut 
245 1 0 |a Chémia potravín /  |c Alena Vollmannová, Janette Musilová, Dana Urminská a kolektív. 
250 |a Vydanie prvé 
260 |a Nitra :  |b Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre,  |c 2018. 
300 |a 543 strán :  |b ilustrácie, schémy, tabuľky ;  |c 25 cm. 
366 |e 500 výtlačkov 
504 |a Bibliografia: s. 493-519; register: s. 521-543 
521 8 |a Učebnica je určená predovšetkým pre študentov Fakulty biotechnológie a potravinárstva Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre 
650 0 7 |a potraviny  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a analýza potravín  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a chemické látky  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a potravinárske aditíva  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a výživa  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a alimentárne infekcie  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a potravinová intolerancia  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a potravinárska chémia  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a food  |2 SVKKKPHeng 
650 0 7 |a food analysis  |2 SVKKKPHeng 
650 0 7 |a chemical additives  |2 SVKKKPHeng 
650 0 7 |a food additives  |2 SVKKKPHeng 
650 0 7 |a nutrition  |2 SVKKKPHeng 
650 0 7 |a food-borne infections  |2 SVKKKPHeng 
650 0 7 |a food intolerance  |2 SVKKKPHeng 
650 0 7 |a food chemistry  |2 SVKKKPHeng 
655 7 |a učebnice vysokých škôl  |2 SVKKKPH 
655 7 |a textbooks (higher)  |2 SVKKKPHeng 
700 1 |a Musilová, Janette,  |d 1965-  |4 aut 
700 1 |a Urminská, Dana  |4 aut 
700 1 |a Bajčan, Daniel,  |4 aut 
700 1 |a Bobková, Alica  |4 aut 
700 1 |a Bojňanská, Tatiana  |4 aut 
700 1 |a Bystrická, Judita,  |4 aut 
700 1 |a Čanigová, Margita  |4 aut 
700 1 |a Kročko, Miroslav  |4 aut 
700 1 |a Mašková, Zuzana  |4 aut 
700 1 |a Mendelová, Andrea,  |4 aut  |d 1979- 
700 1 |a Stanovič, Radovan,  |4 aut 
700 1 |a Szabová, Eva  |4 aut 
700 1 |a Tančinová, Dana  |4 aut 
700 1 |a Tóth, Tomáš,  |4 aut 
910 |a svkkk 
919 |a 978-80-552-1814-4 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 PK1  |b Študovňa kníh  |3 IV.233118  |9 19 - Technika  |6 1091042  |q 20180807  |5 2720558421  |8 20180807  |f 12  |s Príručka / Študovňa  |g 000130630  |z 15.28  |t 00000000  |u 0000  |w 000590407  |x 000010 
a02 0 |a 9788055218144 (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Študovňa kníh  |a IV.233118  |j 1091042  |i 2720558421  |s Príručka / Študovňa