Hodnotenie a balenie surovín živočíšneho pôvodu /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Čuboň, Juraj (Author), Haščík, Peter (Author), Ducková, Viera, 1976- (Author), Pavelková, Adriana (Author)
Format: Book
Language:Slovak
Published: Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2021.
Edition:Vydanie: prvé
Subjects:
ISBN: 9788055223469
Physical Description: 368 strán : fotografie, ilustrácie, tabuľky ; 24 cm.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Description
Item Description:Obsahuje zoznam skratiek
Physical Description:368 strán : fotografie, ilustrácie, tabuľky ; 24 cm.
Audience:Učebnica je určená predovšetkým pre študentov akreditovaných odborov na Fakulte biotechnológie a potravinárstva a Fakulte agrobiológie a potravinových zdrojov SPU v Nitre, ako aj pre študentov pre štúdium na II. stupni vysokoškolského študia
Bibliography:Bibliografia na strane 347-368
ISBN:9788055223469