Vplyv rastlinných silíc v kombinácii s vákuovým balením na mikrobiologickú kvalitu stehennej svaloviny kurčiat počas skladovania /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Kačániová, Miroslava, 1971- (Author), Haščík, Peter, 1968- (Author), Rovný, Patrik, 1976- (Author), Mellen, Martin (Author), Kunová, Simona (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: V Nitre : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2021.
Vydanie:Vydanie: prvé
Témy:
ISBN: 9788055224305
Fyzický popis: 103 strán : fotografie, graf, tabuľky ; 24 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 02851nam a2200721 i 4500
001 000677612
005 20241120140003.0
008 220222s2021 xo dlo e 000 0 slo d
FMT
020 |a 9788055224305  |q (brožované) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e rda 
041 0 |a slo  |b eng  |b slo 
044 |a xo  |c SK 
072 7 |a 637  |x Živočíšne produkty  |2 konspekt 
080 |a 637.54:636.5  |2 2011 
080 |a 581.135.5  |2 2011 
080 |a 578/579  |2 2011 
080 |a 633.88  |2 2011 
080 |a 579.81/.87  |2 2011 
080 |a 663/664-021.465  |2 2011 
080 |a 663/664:621.798  |2 2011 
080 |a (048.8:082)  |2 2011 
100 1 |a Kačániová, Miroslava,  |d 1971-  |4 aut 
245 1 0 |a Vplyv rastlinných silíc v kombinácii s vákuovým balením na mikrobiologickú kvalitu stehennej svaloviny kurčiat počas skladovania /  |c Miroslava Kačániová, Peter Haščík, Patrik Rovný, Martin Mellen, Simona Kunová. 
250 |a Vydanie: prvé 
264 1 |a V Nitre :  |b Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre,  |c 2021. 
300 |a 103 strán :  |b fotografie, graf, tabuľky ;  |c 24 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a zväzok  |b nc  |2 rdacarrier 
366 |e 100 kusov 
500 |a Obsahuje zoznam tabuliek a obrázkov 
500 |a Na obálke nad názvom: Fakulta záhradníctva a krajinného inžinierstva SPU v Nitre 
504 |a Bibliografia na strane 86-103 
546 |a Anglické a slovenské resumé 
650 0 7 |a hydinové mäso  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a silice  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a mikroorganizmy  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a liečivé rastliny  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a baktérie  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a kvalita potravín  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a balenie potravín  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a poultry meat  |2 SVKKKPHeng 
650 0 7 |a resins  |2 SVKKKPHeng 
650 0 7 |a microorganisms  |2 SVKKKPHeng 
650 0 7 |a medicinal plants  |2 SVKKKPHeng 
650 0 7 |a bacteria  |2 SVKKKPHeng 
650 0 7 |a food quality  |2 SVKKKPHeng 
650 0 7 |a food packaging  |2 SVKKKPHeng 
655 7 |a kolektívne monografie  |2 SVKKKPH 
655 7 |a collective monographs  |2 SVKKKPHeng 
700 1 |a Haščík, Peter,  |d 1968-  |4 aut 
700 1 |a Rovný, Patrik,  |d 1976-  |4 aut 
700 1 |a Mellen, Martin  |4 aut 
700 1 |a Kunová, Simona  |4 aut 
710 2 |a Slovenská poľnohospodárska univerzita (Nitra, Slovensko)  |b Fakulta záhradníctva a krajinného inžinierstva  |4 pbl 
910 |a svkkk 
919 |a 978-80-552-2430-5 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK2  |b Sklad Hlavná 10 prízemie  |3 IV.242080  |6 1115377  |q 20220224  |5 2720834102  |8 20220224  |f 20  |s Povinný výt.  |g 000156254  |z 9.00  |t 20220408  |u 0932  |w 000677612  |x 000010 
a02 0 |a 9788055224305 
090 |g SCKHL  |k Sklad Hlavná 10 prízemie  |a IV.242080  |j 1115377  |i 2720834102  |s Povinný výt.