Uplatnenie systému NOVA v rámci klasifikácie potravín podľa stupňa a techniky spracovania - prípadová štúdia z praxe = Application of the NOVA system within food classification according to degree and processing technique - a case study from practice /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Zeleňáková, Lucia, 1976- (Author), Angelovič, Michal (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2023.
Vydanie:Vydanie: prvé
Témy:
ISBN: 9788055226286
Fyzický popis: 61 strán : tabuľky ; 24 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 02323nam a2200553 i 4500
001 000703266
005 20231115100958.0
008 231012s2023 xo l e 000 0dslo d
FMT
020 |a 9788055226286  |q (brožované) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e rda 
041 0 |a slo  |b slo  |b eng 
043 |a e-xo--- 
044 |a xo  |c SK 
072 7 |a 664  |x Potravinársky priemysel  |2 konspekt 
080 |a 663/664  |2 2011 
080 |a 637.5+664.91/.95  |2 2011 
080 |a (437.6)  |2 2011 
080 |a (078.7)  |2 2011 
100 1 |a Zeleňáková, Lucia,  |d 1976-  |4 aut 
245 1 0 |a Uplatnenie systému NOVA v rámci klasifikácie potravín podľa stupňa a techniky spracovania - prípadová štúdia z praxe =  |b Application of the NOVA system within food classification according to degree and processing technique - a case study from practice /  |c Lucia Zeleňáková, Michal Angelovič. 
246 3 1 |a Application of the NOVA system within food classification according to degree and processing technique - a case study from practice 
250 |a Vydanie: prvé 
264 1 |a Nitra :  |b Slovenská poľnohospodárska univerzita,  |c 2023. 
300 |a 61 strán :  |b tabuľky ;  |c 24 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a zväzok  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Obsahuje biografické údaje o autorke 
504 |a Bibliografia na strane 49-61 
546 |a Súbežný názov angličtine ; slovenský a anglický abstrakt 
650 0 7 |a potraviny  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a výroba potravín  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a mäsové výrobky  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a foodstuffs  |2 SVKKKPHeng 
650 0 7 |a food production  |2 SVKKKPHeng 
650 0 7 |a meat products  |2 SVKKKPHeng 
651 7 |a Slovensko  |2 SVKKKPH 
651 7 |a Slovakia  |2 SVKKKPHeng 
655 7 |a prípadové štúdie  |2 SVKKKPH 
655 7 |a case studies  |2 SVKKKPHeng 
700 1 |a Angelovič, Michal  |4 aut 
910 |a svkkk 
919 |a 978-80-552-2628-6 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK2  |b Sklad Hlavná 10 prízemie  |3 IV.245970  |6 1125706  |q 20231012  |5 2721029473  |8 20231012  |f 20  |s Povinný výt.  |g 000167258  |z 7.00  |t 20231124  |u 0817  |w 000703266  |x 000010 
a02 0 |a 9788055226286 
090 |g SCKHL  |k Sklad Hlavná 10 prízemie  |a IV.245970  |j 1125706  |i 2721029473  |s Povinný výt.