Fyzikálne vlastnosti potravín /
Uložené v:
Hlavný autor: | |
---|---|
Korporatívny autor: | |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Slovak |
Vydané: |
Nitra :
Slovenská poľnohospodárska univerzita,
2023.
|
Vydanie: | Vydanie: tretie nezmenené |
Témy: | |
ISBN: |
9788055226446 |
Fyzický popis: |
146 strán : fotografie, grafy, ilustrácie, tabuľky ; 24 cm. |
Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

Popis jednotky: | Na titulnej strane pod názvom: Ústav elektrotechniky, automatizácie, informatiky a fyziky, Technická fakulta, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre Obsahuje prehľad dôležitých fyzikálnych konštánt a grécku abecedu |
---|---|
Fyzický popis: | 146 strán : fotografie, grafy, ilustrácie, tabuľky ; 24 cm. |
Bibliografia: | Bibliografia na strane 142-146 |
ISBN: | 9788055226446 |