Meat hygiene and technology. /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Bystrický, Pavel (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva Košice, 1997
Vydanie:1. vyd.
Témy:
ISBN: 8088867169 (brož.)
Fyzický popis: 90 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01216nam a2200373 a 4500
001 000057141
003 SVKK
005 19980813000000.0
008 980318s1997 xo e engo
FMT
020 |a 8088867169 (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a eng 
044 |a xo  |c SK 
080 |a 637.5(075.8)  |2 1997 
080 |a 613.28(075.8)  |2 1997 
100 1 |a Bystrický, Pavel  |4 aut 
245 1 0 |a Meat hygiene and technology. /  |c Pavel Bystrický 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Košice :  |b Univerzita veterinárskeho lekárstva Košice,  |c 1997 
300 |a 90 s. 
653 0 |a mäso  |2 SVKKKPH 
653 0 |a hygiena potravín  |2 SVKKKPH 
653 0 |a učebnice VŠ  |2 SVKKKPH 
655 7 |a učebnice vysokých škôl  |2 SVKKKPH 
910 |a svkkk 
919 |a 80-88867-16-9 
974 |a MI  |d 19980401 
974 |a PA  |d 19980428 
974 |a EG  |d 19980813 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK14  |b Sklad Pribinova prízemie  |3 IV.177882  |6 916204  |q 19980103  |5 2720459366  |8 20060125  |f 70  |s Absenčne  |h SCKND  |t 20180308  |u 1155  |w 000057141  |x 000010 
a02 0 |a 8088867169 (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova prízemie  |a IV.177882  |j 916204  |i 2720459366  |s Absenčne