Liquid chromatographic analysis of food and beverages : proceedings of a Symposium on the Analysis of Foods and Beverages by HPLC, held in Honolulu, Hawaii, April 1-6, 1979. Volume 2 /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Charalambous, George, 1922- (Editor)
Format: Book
Language:English
Published: New York ; San Francisco ; London : Academic Press, 1979.
Edition:1st ed.
ISBN: (viaz.)
Physical Description: 563 s. : il.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Email this
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Due Date   Barcode
Call Number 
 Location  Description
Sort
Notes
Absenčne  Place a Hold 2720274229
IV.99205
Výpožičný pult Hlavná 10