Molecular gastronomy : scientific cuisine demystified /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Sanchez, Jose
Ďalší autori: Hanabuchi, Koji (Photographer), Adrià, Ferran (Author of introduction, etc.)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
English
Vydané: New Jersey : Wiley, c2016.
Vydanie:1st ed.
Témy:
ISBN: 9781118073865 (viaz.)
Fyzický popis: ix, 310 s. : fotogr., portrét, tab. ; 29 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01471nam a22003854a 4500
001 000485070
005 20151021111036.0
008 150701s2016 xo e 000 0 slo d
FMT
020 |a 9781118073865 (viaz.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a eng 
044 |a xxu  |c US 
072 7 |a 641  |x Kuchárstvo. Potraviny. Varené jedlá  |2 konspekt 
072 7 |a 66  |x Chemický priemysel. Chemická technológia  |2 konspekt 
080 |a 641:663/664  |2 2001 
080 |a (048.8)  |2 2001 
100 1 |a Sanchez, Jose 
245 1 0 |a Molecular gastronomy :  |b scientific cuisine demystified /  |c Jose Sanchez ; photography by Koji Hanabuchi ; foreword by Ferran Adrià. 
250 |a 1st ed. 
260 |a New Jersey :  |b Wiley,  |c c2016. 
300 |a ix, 310 s. :  |b fotogr., portrét, tab. ;  |c 29 cm. 
500 |a Biograf. údaje o aut. 
504 |a Bibliografia: s. 298-300; register: s. 305-309 
650 0 7 |a molekulárna gastronómia  |2 SVKKKPH 
655 7 |a monografie  |2 SVKKKPH 
700 1 |a Hanabuchi, Koji  |4 pht 
700 1 |a Adrià, Ferran  |4 aui 
910 |a svkkk 
919 |a 978-1-118-07386-5 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK2  |b Sklad Hlavná 10 prízemie  |3 V.233578  |6 1065880  |q 20150701  |5 2720292682  |8 20150701  |f 70  |s Absenčne  |g 000105222  |h SCKHL  |z 241.97  |t 20200120  |u 1225  |w 000485070  |x 000010 
a02 0 |a 9781118073865 (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Hlavná 10 prízemie  |a V.233578  |j 1065880  |i 2720292682  |s Absenčne