Zloženie potravín a potravinových surovín /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Süli, Judit (ut), Sobeková, Anna (Author), Bujdošová, Zuzana (Author), Hrušková, Tatiana (Author)
Format: Book
Language:Slovak
Published: Martin : Osveta, 2019.
Subjects:
ISBN: 9788080634759
Physical Description: 588 strán : ilustrácie, schémy, tabuľky ; 25 cm.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Email this
On Reserve - Ask at Circulation Desk konzultanti@svkk.sk mob.:+421918245888 tel.:+421556222780
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Due Date   Barcode
Call Number 
 Location  Description
Sort
Notes
Príručka / Študovňa 2720671306
IV.235763
Študovňa kníh Hlavná 10
Polička 19 - Technika