Vplyv skladovania a techniky aplikácie pamajoránovej silice na oxidačnú stabilitu kuracieho mäsa = The impact of storage and techniques for applying oregami aetherolum on the oxidative stability of chicken meat /
Saved in:
Main Authors: | , , |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Slovak |
Published: |
Nitra :
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre,
2022.
|
Edition: | Vydanie: prvé |
Subjects: | |
ISBN: |
9788055224985 |
Physical Description: |
14 strán : tabuľky ; 24 cm. |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Titul je dostupný aj v ...
Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)
Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej
Email this
Celkový počet rezervácií:
0
Status | Due Date | Barcode Call Number |
Location | Description Sort |
Notes |
---|---|---|---|---|---|
Povinný výt. Place a Hold |
2720915360 IV.243864 |
Výpožičný pult Hlavná 10 |