Vplyv skladovania a techniky aplikácie pamajoránovej silice na oxidačnú stabilitu kuracieho mäsa = The impact of storage and techniques for applying oregami aetherolum on the oxidative stability of chicken meat /
Saved in:
Main Authors: | , , |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Slovak |
Published: |
Nitra :
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre,
2022.
|
Edition: | Vydanie: prvé |
Subjects: | |
ISBN: |
9788055224985 |
Physical Description: |
14 strán : tabuľky ; 24 cm. |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Titul je dostupný aj v ... 

Item Description: | Na obálke nad názvom: Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU Na obálke pod názvom: Antioxidačná aktivita Obsahuje zoznam skratiek a značiek |
---|---|
Physical Description: | 14 strán : tabuľky ; 24 cm. |
Bibliography: | Bibliografia na strane 95-114 |
ISBN: | 9788055224985 |