Vplyv skladovania a techniky aplikácie pamajoránovej silice na oxidačnú stabilitu kuracieho mäsa = The impact of storage and techniques for applying oregami aetherolum on the oxidative stability of chicken meat /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Angelovičová, Mária, 1953- (Author), Bobková, Alica, 1973- (Author), Angelovič, Michal (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2022.
Vydanie:Vydanie: prvé
Témy:
ISBN: 9788055224985
Fyzický popis: 14 strán : tabuľky ; 24 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 02816nam a2200661 i 4500
001 000685912
005 20221028133510.0
008 221006s2022 xo lo e 000 0 slo d
FMT
020 |a 9788055224985  |q (brožované) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e rda 
041 0 |a slo  |b slo  |b eng 
044 |a xo  |c SK 
072 7 |a 637  |x Živočíšne produkty  |2 konspekt 
080 |a 637.54:636.52/.58"464"  |2 2011 
080 |a 621.796  |2 2011 
080 |a 663/664-021.465  |2 2011 
080 |a 663/664:577.1  |2 2011 
080 |a 66.094.3  |2 2011 
080 |a 542.943  |2 2011 
080 |a (048.8:082)  |2 2011 
100 1 |a Angelovičová, Mária,  |d 1953-  |4 aut 
245 1 0 |a Vplyv skladovania a techniky aplikácie pamajoránovej silice na oxidačnú stabilitu kuracieho mäsa =  |b The impact of storage and techniques for applying oregami aetherolum on the oxidative stability of chicken meat /  |c Mária Angelovičová, Alica Bobková, Michal Angelovič. 
246 3 1 |a Impact of storage and techniques for applying oregami aetherolum on the oxidative stability of chicken meat 
250 |a Vydanie: prvé 
264 1 |a Nitra :  |b Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre,  |c 2022. 
300 |a 14 strán :  |b tabuľky ;  |c 24 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a zväzok  |b nc  |2 rdacarrier 
366 |e 100 kusov 
500 |a Na obálke nad názvom: Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU 
500 |a Na obálke pod názvom: Antioxidačná aktivita 
500 |a Obsahuje zoznam skratiek a značiek 
504 |a Bibliografia na strane 95-114 
546 |a Slovenský a anglický abstrakt ; súbežný názov v angličtine 
650 0 7 |a kuracie mäso  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a skladovanie  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a kvalita potravín  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a potravinárska biochémia  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a oxidácia  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a chicken meat  |2 SVKKKPHeng 
650 0 7 |a storage  |2 SVKKKPHeng 
650 0 7 |a food quality  |2 SVKKKPHeng 
650 0 7 |a food biochemistry  |2 SVKKKPHeng 
650 0 7 |a oxidation  |2 SVKKKPHeng 
655 7 |a kolektívne monografie  |2 SVKKKPH 
655 7 |a collective monographs  |2 SVKKKPHeng 
700 1 |a Bobková, Alica,  |d 1973-  |4 aut 
700 1 |a Angelovič, Michal  |4 aut 
710 2 |a Slovenská poľnohospodárska univerzita (Nitra, Slovensko)  |b Fakulta biotechnológie a potravinárstva  |4 pbl 
910 |a svkkk 
919 |a 978-80-552-2498-5 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK2  |b Sklad Hlavná 10 prízemie  |3 IV.243864  |6 1119904  |q 20221006  |5 2720915360  |8 20221006  |f 20  |s Povinný výt.  |g 000160918  |z 7.00  |t 20221103  |u 0942  |w 000685912  |x 000010 
a02 0 |a 9788055224985 
090 |g SCKHL  |k Sklad Hlavná 10 prízemie  |a IV.243864  |j 1119904  |i 2720915360  |s Povinný výt.