Vplyv skladovania a techniky aplikácie pamajoránovej silice na oxidačnú stabilitu kuracieho mäsa = The impact of storage and techniques for applying oregami aetherolum on the oxidative stability of chicken meat /
Uložené v:
Hlavní autori: | , , |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Slovak |
Vydané: |
Nitra :
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre,
2022.
|
Vydanie: | Vydanie: prvé |
Témy: | |
ISBN: |
9788055224985 |
Fyzický popis: |
14 strán : tabuľky ; 24 cm. |
Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

LEADER | 02816nam a2200661 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000685912 | ||
005 | 20221028133510.0 | ||
008 | 221006s2022 xo lo e 000 0 slo d | ||
FMT | |||
020 | |a 9788055224985 |q (brožované) | ||
040 | |a SVKKK |b slo |c SVKKK |e rda | ||
041 | 0 | |a slo |b slo |b eng | |
044 | |a xo |c SK | ||
072 | 7 | |a 637 |x Živočíšne produkty |2 konspekt | |
080 | |a 637.54:636.52/.58"464" |2 2011 | ||
080 | |a 621.796 |2 2011 | ||
080 | |a 663/664-021.465 |2 2011 | ||
080 | |a 663/664:577.1 |2 2011 | ||
080 | |a 66.094.3 |2 2011 | ||
080 | |a 542.943 |2 2011 | ||
080 | |a (048.8:082) |2 2011 | ||
100 | 1 | |a Angelovičová, Mária, |d 1953- |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Vplyv skladovania a techniky aplikácie pamajoránovej silice na oxidačnú stabilitu kuracieho mäsa = |b The impact of storage and techniques for applying oregami aetherolum on the oxidative stability of chicken meat / |c Mária Angelovičová, Alica Bobková, Michal Angelovič. |
246 | 3 | 1 | |a Impact of storage and techniques for applying oregami aetherolum on the oxidative stability of chicken meat |
250 | |a Vydanie: prvé | ||
264 | 1 | |a Nitra : |b Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, |c 2022. | |
300 | |a 14 strán : |b tabuľky ; |c 24 cm. | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a zväzok |b nc |2 rdacarrier | ||
366 | |e 100 kusov | ||
500 | |a Na obálke nad názvom: Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU | ||
500 | |a Na obálke pod názvom: Antioxidačná aktivita | ||
500 | |a Obsahuje zoznam skratiek a značiek | ||
504 | |a Bibliografia na strane 95-114 | ||
546 | |a Slovenský a anglický abstrakt ; súbežný názov v angličtine | ||
650 | 0 | 7 | |a kuracie mäso |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a skladovanie |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a kvalita potravín |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a potravinárska biochémia |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a oxidácia |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a chicken meat |2 SVKKKPHeng |
650 | 0 | 7 | |a storage |2 SVKKKPHeng |
650 | 0 | 7 | |a food quality |2 SVKKKPHeng |
650 | 0 | 7 | |a food biochemistry |2 SVKKKPHeng |
650 | 0 | 7 | |a oxidation |2 SVKKKPHeng |
655 | 7 | |a kolektívne monografie |2 SVKKKPH | |
655 | 7 | |a collective monographs |2 SVKKKPHeng | |
700 | 1 | |a Bobková, Alica, |d 1973- |4 aut | |
700 | 1 | |a Angelovič, Michal |4 aut | |
710 | 2 | |a Slovenská poľnohospodárska univerzita (Nitra, Slovensko) |b Fakulta biotechnológie a potravinárstva |4 pbl | |
910 | |a svkkk | ||
919 | |a 978-80-552-2498-5 | ||
998 | |a BK | ||
OWN | |||
Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m BOOK |1 SCKHL |2 SK2 |b Sklad Hlavná 10 prízemie |3 IV.243864 |6 1119904 |q 20221006 |5 2720915360 |8 20221006 |f 20 |s Povinný výt. |g 000160918 |z 7.00 |t 20221103 |u 0942 |w 000685912 |x 000010 | |
a02 | 0 | |a 9788055224985 | |
090 | |g SCKHL |k Sklad Hlavná 10 prízemie |a IV.243864 |j 1119904 |i 2720915360 |s Povinný výt. |