Vplyv skladovania a techniky aplikácie pamajoránovej silice na oxidačnú stabilitu kuracieho mäsa = The impact of storage and techniques for applying oregami aetherolum on the oxidative stability of chicken meat /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Angelovičová, Mária, 1953- (Author), Bobková, Alica, 1973- (Author), Angelovič, Michal (Author)
Format: Book
Language:Slovak
Published: Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2022.
Edition:Vydanie: prvé
Subjects:
ISBN: 9788055224985
Physical Description: 14 strán : tabuľky ; 24 cm.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Scan on demand from our collection

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Email this
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Due Date   Barcode
Call Number 
 Location  Description
Sort
Notes
Povinný výt.  Place a Hold 2720915360
IV.243864
Výpožičný pult Hlavná 10