Handbook of hygiene control in the food industry /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Ďalší autori: Lelieveld, Huub L. M. (Editor), Mostert, M. A. (Editor), Holah, John (Editor)
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: Cambridge : Woodhead Publishing Limited, c2005
Vydanie:1st ed.
Edícia:Woodhead Publishing in food science and technology
Témy:
ISBN: 084933439X (viaz.)
Fyzický popis: xxiv, 720 s. : čb. fotogr., il., tab. ; 24 cm
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720065560
IV.195636
Výpožičný pult Hlavná 10