Recent developments in food analysis : proceedings of the 1. european conference on food chemistry (Euro food chem 1) held at Vienna (Austria), 17.-20.2.1981 /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Ďalší autori: Baltes, Werner (Editor)
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: Weinheim ; Deerfield Beach ; Basel : Verlag Chemie, 1982
Vydanie:1. Aufl.
ISBN: 3527259422 (brož.)
Fyzický popis: 500 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01024nam a2200241 a 4500
001 000278999
005 20061019155851.0
008 061019s1982 gw e 000 0 engo
FMT
020 |a 3527259422 (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a eng 
044 |a gw  |c DE  |a xxu  |c US  |a sz  |c CH 
245 0 0 |a Recent developments in food analysis :  |b proceedings of the 1. european conference on food chemistry (Euro food chem 1) held at Vienna (Austria), 17.-20.2.1981 /  |c edit. Werner Baltes 
250 |a 1. Aufl. 
260 |a Weinheim ;  |a Deerfield Beach ;  |a Basel :  |b Verlag Chemie,  |c 1982 
300 |a 500 s. 
700 1 |a Baltes, Werner  |4 edt 
919 |a 3-527-25942-2 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK14  |b Sklad Pribinova prízemie  |3 IV.153551  |6 795272  |q 20061019  |5 B77365  |8 20061019  |e  0000  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 00000000  |u 0000  |w 000278999  |x 000010 
a02 0 |a 3527259422 (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova prízemie  |a IV.153551  |j 795272  |i B77365  |s Absenčne